ljepota

Što je u Kompletnom pakiranju za njegu kože za osjetljivu kožu?

Anonim

Dobra briga o osjetljivoj koži može biti vrlo izazov. Najmanji iritacija može uzrokovati bilo što od crvenila i oticanja do izbijanja. Da bi stvari bile još gore, neki proizvodi dizajnirani za brigu o vašoj koži mogu čak biti izvor iritacije. Da biste to izbjegli, trebate dobiti odgovarajuće sredstvo za čišćenje i toner za osjetljivu kožu, kao i ostale bitne dijelove kompletnog pakiranja za njegu kože.

Danas su na tržištu dostupni mnogi proizvodi za njegu kože, ali oni koji su dizajnirani za osjetljivu kožu imaju sljedeće karakteristike:

  • Bez alkohola - Osjetljiva koža često reagira na alkohol, pa se trebate držati proizvoda bez alkohola.
  • Bez oštrih pilinga - Čak i neki ljudi s normalnom kožom mogu previše pronaći proizvode s exfoliantima. To je još gore za ljude osjetljive kože, što je sklono pucanju i sušenju. Proizvodi bez pilinga trebali bi biti prioritet.
  • Sintetski mirisi - Tvari koje se koriste za stvaranje umjetnih i jakih mirisa mogu izazvati alergijske reakcije ili iritacije.
  • Bogata antioksidansima - Antioksidanti pomažu koži da se oporavi od oštećenja stanica, čija je osjetljiva koža sklona. Proizvodi za njegu kože s puno antioksidansa su morati imati u kompletu za njegu kože ako imate osjetljivu kožu.

Evo kratkog popisa preporučenih proizvoda koji će vam pomoći da vaše kože bude sjajno i zdravo.

Sredstvo za čišćenje

Toner